.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. február 4., csütörtök

Novellapályázat és egyéb dolgok

Először is, ne feledkezzetek meg a novellapályázatról: http://twilightfic.blogspot.com/2009/12/palyazat-es-ujabb-nyertesek.html

Remélem, hogy még kapok pár szép novellát a határidő lejártáig. Még van pár hetetek az írásra. :) Jó munkát! :)


Másodszor... Megint csak kéréseim lennének felétek... *pirul*

1. kérés: Írjatok kicsit kifejtősebb hsz-eket a fejezetekhez, mert még mindig tart az ajándékozós hsz-író verseny, és ha csak rövid, kedves, de bővebb tartalommal mégsem rendelkező hsz-eket írtok, az nem számít a versenyen. Valamint, a hsz határok is még mindig élnek, és mostanság még a közelében sem vagytok annak, hogy megdöntsétek őket, mert a hsz határos kritikákba nem számítanak bele a pár szavas, mondatos "jó fejezet volt", "mikor jön a következő" stb. hsz-ek.

2. kérés: Aki szeretne segíteni nekem a saját könyvem reklámozásában, és ért a képszerkesztéshez, az készítene nekem pár Árnyékvilágos fejlécet, háttérképet, avatart vagy bármi mást, ami képi alkotás? :)

3. kérés: Aki tud még videókat készíteni az Árnyékvilághoz, az készítsen még. Zseniálisak, amiket eddig csináltatok, imádom őket, de minél több videó van a youtube-on, annál többen találhatnak rájuk. :)

4. kérés: Kérlek e-mailben, iwiw-en stb. terjesszétek először is, a blogom (a Twilightos és a saját írásos blogom) és a fanficem hírét. Később kérdezzetek rá az ismerőseiteknél, hogy tetszett-e nekik a ficem, és ha igen, akkor kérjétek meg őket, hogy ők is ajánlják az ismerőseiknek.
Ne lánclevél szerűen menjenek a mailek, hanem először csak ajánljátok az írásaimat, aztán később, ha megkapjátok a visszajelzést, hogy az ismerőseiteknek tetszett, amit csinálok, csak akkor kérjétek meg őket, hogy ők is terjesszék a híremet. Nem akarom, hogy érdemtelenül reklámozzon bárki is. Csak akkor ér valamit a reklám, ha a reklámozónak tényleg tetszik, amit csinálok. :)

5. kérés: Ha valaki ért a honlapszerkesztéshez, van elég szabadideje egy honlap vezetéséhez, van kedve segíteni nekem, valamint, elkötelezett olvasóm, az jelentkezzen nálam e-mailben (spiritbliss24@gmail.com), mert igénybe venném a segítségét. :)

Még valami... Még nem írhatok le konkrétan semmit, de tudomásom van róla, hogy a legelkötelezettebb rajongóimat a kiadó bizonyos kedvezményekben szeretné részesíteni majd, ha megjelent a könyvem. :) Pontosabb infókat erről majd később tudok csak mondani, de gondoltam, ezt elárulom nektek, hogy tudjátok, mostantól már nem feltétlenül ingyen kérem a segítségeteket, hanem végre valamit úgy tűnik, hogy adhatok is cserébe. :) És ez olyan jó érzés nekem. :)

14 megjegyzés:

  1. Szia Spirit!
    A képi alkotásokat hogy érted? Rob és Ashley legyen rajta, vagy a neved és valamilyen kép, ami szerintünk passzol a könyvedhez, mint pl amilyet a videómban is láthatsz a végén?
    Agnese

    VálaszTörlés
  2. A képi alkotások között lehet Rob/Ashley-s vagy Rob/Kristenes, de azokon is mindenképpen legyen rajta, hogy Spirit Bliss: Árnyékvilág.

    De lehet olyan is, amin rajta van a nevem, a könyv címe, és szerintetek passzol a könyvemhez. :)

    Rátok bízom, hogy milyen képi alkotást álmodtok meg. :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg! Spirit Bliss, vagy Hujder Adrienn néven fog megjelenni a könyv? Mert akkor inkább azt kellene reklámozni...

    VálaszTörlés
  4. Spirit Bliss lesz a fedőlapon, mert azt már többen ismerik. De belül megtaláható lesz a rendes nevem is. :) De Spirit Bliss néven fog futni a könyvem. :)

    VálaszTörlés
  5. írtam e-mailr Spirit :)

    VálaszTörlés
  6. Drága Spirit, ismét egy kis ajándék van számodra az oldalamon! :) Puszi, Fanee

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Áhh az előző nem jó, mert nem figyeltem az egyik rétegre, és tök látszik, ahogy összeraktam :( Csúnya lett úgy :S Előző komimat töröld létszi :S
    Ez már a javított verzió :D
    http://www.myimg.de/?img=rnykocskaa8cec.png
    http://www.myimg.de/?img=rnykkkc66d4.png

    VálaszTörlés
  9. Nah most megyek tanulni, de holnap-holnapután, (amikor lesz több időm) csinálok neked olyan bannert, ahol váltakozik a kép meg írás :)
    Ui.: Bocsi, hogy teleírtam kommentel a blogod, csak most nyüzsis vagyok :D
    Puszpusz

    VálaszTörlés
  10. Csináltam neked bannert is :) Ha szeretnéd, hogy be is linkeljem a bannert (tehát, hogy rá lehessen kattintani és kihozza az oldalad, akkor írj ide és elküldöm mailodra)

    Ez maga a banner, ahogy kinéz :)
    http://myimg.de/?img=spirit333ac1be.gif

    Ja és az előző munkám is kijavítottam xD Edwardnak pancser feje volt, mert a haját rosszul vágtam ki és utána pótolnom kellett xP
    De itt már jó :)
    http://www.myimg.de/?img=spiritb0456e.png

    VálaszTörlés
  11. Jaj, Tia... Nagyon-nagyon köszönöm a képeket! :D A mozgó banner nagyon király! :D És a fejlécek is. :D Ügyes vagy! :D

    VálaszTörlés
  12. Az utolsó fejléc a legjobb <3 :) Azt használd fel sztem, ha kellene valahova.
    Ja és elküldtem a pénzt, szerintem jövőhéten meg is fogod kapni.

    VálaszTörlés
  13. Szia Spirit!

    Ezer bocs, mostanában nagyon nem írtam hozászólásokat, de ezzel voltam elfoglalva:
    http://www.youtube.com/watch?v=j8o0pCp6ec4

    Ez is egy kis ajánló kisfilm a könyvedhez.
    Remélem tetszik majd. Nem vagyok egy gépes guru de ennyit tudtam tenni.

    Majd írj hogy tetszett:-)

    Sok Puszi
    Charlotte90

    VálaszTörlés
  14. Szia Spirit!

    Egyéb teendőim elfoglaltak, de most végre sikerült kicsit foglalkoznom a képekkel... Készítettem egy egyszerűbb fejlécet és egy háttérképet... (egyenlőre)
    Feltöltsem valahová vagy küldjem neked mailben?

    Agnese

    VálaszTörlés