.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. szeptember 26., szombat

Kérés...

Sziasztok!

Egy kéréssel fordulnék hozzátok... A saját regényem jelen pillanatban olyan stádiumban van, hogy úgy vélem, egy-két héten belül teljesen késznek mondhatom, és elküldhetem pár kiadóhoz. Elég nehéz manapság elérni, hogy bárki felfigyeljen az emberre... Sok tehetséges író van, még több, akinek a kapcsolatai miatt minden ajtó megnyílik. Nekem nincs protekcióm, a tehetségemben is kételkedem sokszor, de itt vagytok ti, akik mindig megerősítetek abban, hogy van.

Arra gondoltam, hogy talán, a kiadók könnyebben felfigyelnének a regényemre, ha látnák, hogy mennyi ember olvassa, amit írok, és hogy mennyien támogattok. Ezért meg szeretném mutatni nekik, hogy vagytok nekem.

Szóval, a kérésem... Ha valaki úgy érzi, hogy tényleg van bennem némi tehetség, az írna ide egy pár mondatot arról, hogy miért szereti az írásaimat és engem, mint "írót"? Nem azt kérem, hogy konkrétan a ficeimről írjatok, hanem általánosságban arról, hogyan is írok, miért szeretitek olvasni, amit csinálok, miért kedveltek engem "íróként", ilyesmik...

Aki ír ide, annak a véleményét csatolom majd a kiadóknak küldött levelemhez, hátha, könnyebben észreveszik, hogy megéri nekik odafigyelni rám is... És ha lehetséges, akkor a legjobb véleményeket beletetetem a könyvembe, ha megéljük azt a hatalmas csodát, hogy tényleg kiadják.

Előre is köszönöm a támogatását annak, aki ír véleményt. :)

Az új fejezet egyébként valószínűleg, hétfő vagy kedd este kerül fel. Igyekszem vele. :)

64 megjegyzés:

  1. Szia Spirit!Szerintem hülyék a kiadók ha nem kapkodnak majd utánad! :-)
    Ha Stephanie Meyernek sikerült,neked is fog!
    Szerintem nagyon változatosan és szépen fogalmazol......húú hát most elég nehéz leírni hogy miért imádom annyira az írásaidat de talán azért mert amikor olvasom szite a történetben érzem magam és én ezt szeretem a legjobban,csak kevés író képes ennyire jól megjeleníteni a történatét!
    Csodálatos karaktereket tudsz kitalálni ami szintén nem utolsó indok.
    Sok sikert a könyvhöz és remélem segíteni fog a kommentárom!Ha kiadják a könyvedet én biztos megveszem!
    Serena

    VálaszTörlés
  2. Kedves Spirit!

    Rám számíthatsz! Elküldöm az e-mail címedre, ha ez megfelel neked! Szorítok érted!
    Puszi :)

    VálaszTörlés
  3. Persze, ha e-mailben szeretnél írni, oda is örömmel várom. :) Köszönöm előre is. :)

    VálaszTörlés
  4. Spirit küldtem mail a téméával kapcsolatban

    VálaszTörlés
  5. Kedves Spirit!
    Mondd meg a kiadóknak, hogy velem gyűlik meg a bajuk, ha vissza mernek utasítani! Na jó, a viccet félretéve szívesen segítek neked, hiszen én is, ahogy mindannyian, nagyon hálás vagyok, amiért szebbé teszed a napjaimat az írásaiddal. És tényleg, olyan remekül irsz, hogy szerintem viszik majd a könyved, mint a cukrot, hiszen annyian imádunk! Ezúton kérem a kedves kiadókat, hogy legyenek szívesek támogassanak téged! Sok sikert kívánok! :)
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  6. Drága Spirit!
    Hogy miért szeretem az írásaidat? Erre nagyon nehéz válaszolnom, mert ezer indok közül válogathatok. Az, hogy olvashatom a TE történeteidet, részese lehetek annak a csodának amit elénk társz, olyan felemelő, megtiszetlő és mindezek mellett hatalmas élmény, amit nem lehet csak így leírni. Miközben olvasom a fejezeteidet, úgy érzem én is ott vagyok, a leírt helyen, és teljes mértékben át tudom érezni a szereplő helyzetét. És ezt csak neked köszönhetem! Mert te vagy az, aki elrepít egy képzelt világba, ahova bármikor ezer örömmel visszatérnék! És szavaimra nem is kell több bizonyíték, minthogy egyik napról a másikra újabb és újabb emberek mondják el neked a kommentjeikben mennyire imádják amit írsz, és persze téged is! A kiadók hatalmas hibát követnének el azzal, ha nem adnák ki a könyvedet, hiszen egy újabb kincstől fosztanának meg minket, az olvasókat. Én tuti ott állok majd a sorban, a könyved kiadásának napján, és csak mosolygok, mert már előre tudom, hogy egy újabb fantasztikus kötettel leszek gazdagabb.:) Sok szerencsét és sikert kívánok neked!

    VálaszTörlés
  7. Tetszik a stílusod, a helyesírásod jó és nem csak tőmondatokat írsz. A történeteidben a karakterek kidolgozottak, van benne leírás. Kreatív vagy, a történeteknek van tartalma, és nem csak a semmiről szólnak. Az írások élvezetőek és olvasmányosak, az olvasó nem unja bele magát a történetbe, hanem még többet és többet akar belőlük. A karakterek fejlődnek, a történetnek van mondanivalója, halad a cselekmény. És persze az sem utolsó dolog, hogy tudsz, és akarsz is az olvasóiddal kommunikálni, és mindig örülsz bármilyen visszajelzésnek. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!Huh...most így nehéz megírni h mit szeretek az írásaidban!...nagyon jól és változatosan fogalmazol,olyan mintha a történetben lennék amikor olvasom ezt nagyon szeretem,el tudom képzelni az egész sztorit!!!!A szereplők fantasztikusak,ÉS EGYSZERŰEN IMÁDOM!!!!!!
    remélem tudok segíteni,és remélem kiadják a könyved...és akkor én biztos megveszem!!!!!:)
    Remélem ezzel tudtam segíteni.

    VálaszTörlés
  9. Spirit én is elküldtem mail-re. Remélem segítettem:)
    pussz
    Barbee

    VálaszTörlés
  10. Hát és még van vagy ezer dolog amiért imádom a sztoridat!!!!:P...de mindet azért nem bírom leírni

    VálaszTörlés
  11. sya Spirit!
    Szerintem nagyon tehetséges vagy és bár a regényedet ugye még nem olvastam, de abból amit innen elolvastam tudom, hogy el fogom olvasni, ha majd kiadatod.
    Én azért szeretem az írásaidat, mert nagyon jól megfogalmazod az érzéseket, a szituációkat és mindig meg tudsz lepni. Szinte minden nap felnézek, hogy van-e új fejezet, mert mindig alig várom, hogy olvashassam a következő részt. :) Remélem segítettem.
    Puszi!
    Vivien

    VálaszTörlés
  12. Szia Spirit! :)

    Tehetséges vagy. A karaktereket meg tudod szerettetni az emberekkel. Helyesen és szépen fogalmazol. Egyedi vagy. A képzeleted határtalan. Cselesen, furfangosan irsz. Néha nem azt kapjuk, mint amire várunk.
    Az írásod megfog. A történetben érzem magam. Mintha belecsöppentem volna. A történeteiddel megríkatsz,és megnevettetsz. Át tudom érezni a szereplők érzéseit. Kevés író tudja ezt megcsinálni. De te azok közé tartozol. :)
    Az olvasóidat szereted. Kapcsolatot tudsz velük teremteni.
    Ja, és a függővégek mestere vagy ;) Ezt ne felejtsük el. :)
    Sok sikert! Remélem segítettem! :D És az elsők között fogom megvenni a könyvedet! :D Puszi :)

    VálaszTörlés
  13. Szia Spirit!
    Én is nagyon szívesen támogatlak és a nevemet is adom hozzá!
    Nehéz megfogalmazni, hogy miért szeretem a történeteid... A történet nem gyenge vagy unalmas. A legtöbb írópalántával ellentétben te tudod mi az a cselekményvezetés és jellemfejlődés. Elég sokat olvasok, és egyáltalán nem törpülsz el azok mellett az írók mellett, akiknek már kiadták valamilyen könyvét. Csak egyet tudok érteni az előttem szólokkal. Leköt, izgalmas, a megfogalmazás jó, nincsenek benne ellentmondások, kuszaságok, következetlenségek. Sőt! A visszautálosok kézben tartása biztosan sok figyelmet igényel.
    És ha a kiadó mégsem adná, és te magad próbálkoznál kiadatással, üsse kavics meg venném a könyvet, még ha nagyon drága lenne is!
    Sok sikert! Anna

    VálaszTörlés
  14. Halihóó Spirit!!!
    Hogy miért vagy jó író??? Nem hiszem hogy egy kritikába bele tudnám sűríteni! Minden amit leírsz egyszerűen isteni! Ahogy olvasom a történeteidet olyan mintha én is ott lennék. Együtt izgulok a főszereplővel és egyszerre áll el a lélegzetem a hihetetlen fantasztikus részeknél. A fic-jeid nagyon jók szinte minden nap feljövök a honlapra hogy megnézzem írtál-e. És az amit Te írsz biztos siker! Én biztos hogy megvenném a könyvedet mert az amit leírtál róla nagyon izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik! Remélem segítettem ezzel a kis írással de abban biztos vagyok hogy Te vagy az aki legjobban megérdemli hogy kiadják a könyvét!!!!
    puszi:)

    VálaszTörlés
  15. Drága Bliss! :)))

    Megpróbálok általánosságban írni az írásaidról, ami megmondom őszintén, nehéz lesz. Mert sok ficet, történetet olvastam tőled, s mindegyik fergeteges cselekmény vezetéssel rendelkezik, s hű karakterekkel az adott fanfiction világához. Mégis mindig adsz valami plussz tulajdonságot is a szereplőidnek, a megfogalmazás pedig annyira nagyszerű, hogy ha elkezdi az ember olvasni a rabjává válik, függővé, aki ha nem kapja meg a következő fejezet adagját jelentkeznek az elvonási tünetek. Nem is beszélve azokról az érzelmekről, amiket elérsz nálam egy történet elolvasása közben. Annyira bele tudom élni magam a cselekménybe, a jelenetekbe, hogy szinte együtt sírok, nevetek, aggódok a szereplőiddel. Szeretem, hogy a történeteidbe beleszövöd saját élményeidet, s érzelmeidet is. Imádom azt is, hogy nem részletezed túl azokat a részeket, amiket nem is kell, néhol sejtelmességbe, titokzatosságba burkolod a cselekmény későbbi szálát. Meghagyva ezzel az elmélkedés lehetőségét, a találgatások variációit, de inkább nem hagyod apadni a kíváncsiságot.

    Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, hogy személyesen is ismerlek, mint barátot. Ennek ellenére a megjegyzésem nem alapoztam erre, őszintén leírtam, amit gondoltam írói pályafutásodról. ;) :)) Remélem nem írtam sok marhaságot. :D

    Puszi! :)
    Freeb

    VálaszTörlés
  16. szia,nagyon szeretem az írásaidat.drukkolok h sikerüljön a kiadás.sztem biztos sikered lenne!!

    VálaszTörlés
  17. Szia Spirit!
    Szerintem fantasztikus író vagy imádom olvasni amit írsz.Néha már ugy érzem hogy én vagyok Isabella vagy pedig mintha filmet néznék.Teljessen bele tudom élni magam a karakter világába.De most komolyan volt már olyan hogy gondolkoznom kellet hogy ez most velem vagy Izabellával történt meg.Úgy érzem már élni se tudnék az írásaid nélkül minden nap felnézek sőt nyáron minden órában felnézem hogy mi a helyzet.Szóval én azért kedvellek mint írot mert láccik hogy te ezt szívvel és lélekkel csinálod láccik azon ahogy megfogalmazod a szöveget és ezért nagyon csodállak.Mást nem is tudok mondani egyszerűen csodállak :)

    Puszi

    VálaszTörlés
  18. Kedves Spirit!
    Eddig lelkes, de igen csendes olvasod voltam, azonban most ugy erzem rajtam is a sor. Elsosorban azt kedvelem a munkaidban, mert tenyleg nem akarnak -ez altal nem is teszik - senkihez es semmihez hasonlitani. Megfogalmazhatom egyszeruen is: egyediek. Fantaziad hatartala, magaval ragado, azonban letisztult kepet ad az olvasonak. Muveid cselekmenye fordulatokban gazdag,gordulekeny jellem abrazolasod kiemelkedo.
    Sok sikert kivanok!
    Fodor Eva (London, Egyesult Kiralysag)

    VálaszTörlés
  19. Hát eddig én is elég csendesen meghúztam magam, de rendszeresen olvastam az írásaid és már teljesen függővé váltam.:D Úgy éreztem most nekem is meg kell szólalnom..
    Imádom ahogy írsz,fogalmazol. Úgy érzem mintha részese lennék a történetnek. A világnak meg kell ismernie téged és az írásaid. A határtalan fantáziádat, a függővégeket, a fordulatokat, elrejtett utalásokat, ahogyan elénk tárod a szereplők lelkivilágát és még sorolhatnám.=)
    Csodálatos vagy és szurkolok neked és a könyvednek.:)
    Petrus

    VálaszTörlés
  20. Hali Spirit.
    Hmm...miért olvasom a te irományaidat? Ez egyszerű! Mert változatos, nincs benne unalom, bele élem magam a szerepbe és izgalmas minden egyes fejezet, nem lehet abba hagyni, rákattansz. Amikor olvasom a ficed, az én fantáziám is belendül, és akkor lesznek a legvadabb ötleteim, olyankor rajzolok a legszivesebben. Az aki ezt nem veszi észre,hogy te mennyire jó író vagy, az nagy hülye. Sok sikert kívánok Drága Spiritem! (: ♥

    VálaszTörlés
  21. küldtem emailedre egy véleményt:)
    puszi
    Andi

    VálaszTörlés
  22. Kedves Spirit!
    Már elmondtak mindent az előttem szólók. Csak ismételni tudom Őket. Egyszerűen fantasztikusan írsz, annyira jók a jellemzéseid, a leírásaid, hogy az ember beleképzeli magát a történetbe. Mintha egy film peregne előttem. Izgalmas, pörgős, érzelmes az amit írsz. Én is minden nap feljövök megnézni, hogy van-e friss. A többiekkel együtt én is függő lettem. A könyvedből leírt részlet alapján biztos megveszem. Kívánom, neked,hogy kiadják, és magunknak , hogy minnél hamarabb olvashassuk.
    Krisztina

    VálaszTörlés
  23. Akkor már megírom az én véleményem is:
    Csodálatos vagy. Ez persze elég tömör és rövid, de benne van minden. A fantáziád határtalan, mindig új fordulattal lepsz meg minket. Folyamatosan meglepődünk azon, hogy hogy vagy képes a tetőpontot túlfokozni. Állandóan új fordulatokat teszel a történetbe, nem engeded, hogy az olvasód akár egy percig is nyugton maradjon ültében..
    És látod az embereket. Képes vagy leírni a bonyolult érzelmeket, a karaktereidet egyedien alakítod ki, és engeded, hogy magunk döntsük el, melyik szereplő oldalán állunk. Megismerteted a felek rossz, és jó tulajdonságait is, de közben akaratlanul is megszeretteted velünk őket.
    És ábrázolni tudod az igaz szerelmet. Ami talán a legfontosabb. A közeledéstől, a beteljesülésig. Tehetséges vagy, Spirit. Ne add fel, mert:
    " Csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak, akik mertek. S ha százszor tudtak bátrak lenni, százszor bátrak és viharvertek..
    [Ady Endre]
    Ezúton kívánok neked sok sikert, mert őszintén megérdemled ! :)

    VálaszTörlés
  24. Kedves Spirit!
    Én nem régen fedeztem fel az oldalt,de azóta is mindennap remegve nézem meg,hogy van-e fenn új történet.
    Az előttem szólókhoz csatlakozva,Én is azt szeretem a leginkább,hogy úgy érzem mintha Én is ott lennék a történetbe mint valami szemlélő.
    Valamint azt is,hogy részletesen írsz,de mégis lényegretörően.Mindent eltudok képzelni,és mégse unom meg mire egy dolog leírásával végzel.
    Szóval Én nagyon szurkolok Neked,hogy sikerüljön,mert igazán megérdemelnéd.
    Armanda

    VálaszTörlés
  25. Szia Spirit!
    Én is minden nap többször megnézem hogy van-e fent új fejezet, mindig nagyon-nagyon várom, hogy fent legyen. Azt szeretem benned, hogy mindig úgy érzem, mintha én is ott lennék, annyira jól ki tudod fejezni szavakkal az érzelmeket. Rengeteget olvasok, és szerintem mondhatjuk úgy is, hogy te vagy a kedvencem. Csak így tovább! És hidd el, az elsők között leszek aki meg fogja venni a könyveidet:) Nagyon szurkolok.
    Noncsi

    VálaszTörlés
  26. Drága Spirit!
    Mióta megtaláltam az oldalad, és elolvastam az írásaid legelső fejezetét, azóta képtelen vagyok szabadulni innen. Későig fent maradok és várom az új fejezeteket. Hogy miért? Mert pontosan tudod hogy mi kell egy történetbe. Minden egyes rész tele van izgalommal és ahol kell, humorral. A nyelvezete tökéletes és a történetek jól átgondoltak. A Kiadónak pedig üzenem, hogy ilyen könyv kevés van, és itt az ideje elkezdeni olyan könyveket kiadni ami igazán szórakoztatja a fiatalabbakat és az öregebbeket is. Erre véleményem szerint teljesen alkalmas lenne Spirit könyve. Én drukkolok, biztosan megvenném. Elég csak ennek az oldalnak a látogatottságát megnézni, és ezt Spirit csak az írásai miatt érte el és a csodálatos személyisége miatt! Látszik hogy szereti amit csinál, és ezt az olvasók megérzik. Én és gondolom még sokan, azt kívánom hogy soha ne legyen vége a történeteknek. Bárcsak mindenki tudná hogy létezik ilyen! Nagyon sok sikert kívánok a kiadáshoz és ha rajtam múlik, egy példány már le is kelt. :)

    VálaszTörlés
  27. Szia Spirit!

    Szeretem a könyvedet is és téged is,mert ahogy írsz az egyszerűen óriási. Egyszercsak elkezded és az ember beleőrül hogy tovább olvashassa a következő részeket. Mindig tudod, hogy és hol kell abba hagyni egy fejezetet, hogy utána tovább akarja olvasni bárki. Nagyon sok író van igen, én is sok könyvet olvastam már de azt hiszem így kapásból feltudnék sorolni vagy tizet amelyiknél sokkal jobb izgalmasabb,érdekesebb a te könyved. Minden egyes fejezetben van valami új valami meglepő valami fordulat, olyankor amikor nem is számítana rá senki és ez nagyon jó. Leülök ide a gép elé és mikor végzek utálok felkelni mert majdnem 100 százalékban bele tudom élni magamat és aztán olyan mintha "felébrednék". Ha a könyved megfog jelenni én leszek az első aki megveszi bármennyiért ez biztos.:) Már így is te vagy a kedvencünk ha kiadják a könyvedet, akkor az már egy egyértelmű visszajlzés lesz,szerintem.
    Remélem sikerülni fog, és így tovább!
    Orsi

    VálaszTörlés
  28. Drága Spirit!

    Nehéz feladat pár sorban összefoglalni azt csodás élményt,amit írásaid olvasása közben érez az ember,de azért megpróbálkozom vele.:)
    Történeteid telis tele vannak izgalmakkal,fogdulatokkal és ráadásul logikus felépítésűek,ügyelsz arra,h az általad felállított "törvények" a cselekmény kibontakozása alatt is hitelesek maradjanak,ami sajnos oly ritka a mai szerzőknél.Karaktereid hol szerethetőbbek,néhol erősebb jellemvonásokkal rendelkeznek,de mindannyiszor tökéletesen kidolgozott személyiségek,akiknek izgalmakkal teli életébe könnyedén beleélhetjük magunkat és ezáltal méginkább magunkénak érezhetjük a történetet.Csodálom benned az írás iránti buzgó szeretetedet és azt a hihetetlen adni akarást,amivel magad köré gyűjtöd az embereket.Sokat jelentenek a műveid mindazoknak,kiknek élete kissé egyhangúan telik,számunkra a történeteid olyasféle élményt adnak,ami kiszínesítni mindannapjaink szürke fátylát.Tiszta szívemből remélem,sikerül elérned a céljaidat és nem adod fel soha,mert van értelme közdeni,megvalósítani az álmaidat,és ahogy megismertelek,nem is magad miatt teszed ezt,sokkal inkább mások szórakoztatására.

    Dena

    VálaszTörlés
  29. Szia Spirit!
    Amikor olvasom a történeted egyszerűen megszűnik létezni a világ nincs más csak én és a Te képzeletednek köszönhetően le irt történet.Amikor olvasom a szereplőkkel együtt izgulok együtt sírok együtt őrölök!! Amikor elolvasom az ujjabb fejezetedet és utána az az izgalom amit érzek hogy vááá most mi lesz mi lesz a következő fejezetbe amikor elalvás előtt is még azon rágodsz hogy mi fog következni!! És most komolyan szivfacsaró hogy Te megkéred hogy irjanak és milyen sokan irtak szebbnél szebb gondolatokat szerintem nem is kell több innen már látszik hogy mi igenis azt akarjuk hogy kiad a könyved!! És biztos hogy MI megvesszük a könyvedet és aki még nem találta meg ezt az oldalt (nem is tudja mit hagy ki ) ő is megfogja venni mert MI többségben vagyunk és úgy elfog terjedni hogy csak győzzék nyomtatni a példányokat !! Én szívből szurkolok hogy kiadhasdd a könyved és egyuttal megvalosisdd az álmodat!! Te egy igazi példakép vagy!!:) szívből jövő üdvözlettel Kingúsh

    VálaszTörlés
  30. Szia Spirit!
    Hát én azért szeretem az írásaidat mert még borus napjaimon is benézek ide és felvidulok.Annyi jó ötleted van és mikor idetévedtem beleolvastam és csak olvastam meg olvastam.Nem is birtam abbahagyni mert én is átéltem a szereplőkkel a történetet.Köszönöm ezt az élményt és továbbra is olvasni foglak. Nagyon remélem kiadják a könyvedet és hidd el sokan megfogják venni beleértve engem is :)

    VálaszTörlés
  31. Szia!
    Én azért szeretem az írásaidat, mert amikor olvasom olyan mintha ottlennék és én is átélném. Fantázia dúsak az írásaid és jól megfogalmazottak.
    Ha nem agyák ki a könyvedet azok bánhatják miről maradnak le.

    VálaszTörlés
  32. Szió!

    Tömören:

    Szórakoztató, sokszor elgondolkodtató. Az olvasó teljesen bele tudja élni magát a történetbe, sokszor felismerheti saját magát akár a jelenben, akár a múltban, mintha a történetben ő lenne a főszereplő. Amikor olvasom teljesen megszűnik a külvilág.

    Pusz: Judyt

    VálaszTörlés
  33. Szia!

    Szerintem a stílusod semmiképp sem Meyer-es, nekem inkább Vavyan Fable-es. Remekül használod a szavakat, egész, kerek mondatokat írsz. Minden összefügg, és azok a megválaszolatlan kérdések minden egyes fejezet végén...
    Felveszed a karaktered stílusát. Ha kell humoros vagy, ha kell cinikus. Ahogy olvasom a soraid, úgy érzem én is ott állok a helyszínen, és előttem zajlik minden esemény.
    Egy saját kis világot nem egyszerű felépíteni, neked mégis olyannyira sikerült, hogy szinte maga előtt látja az ember azt, amit leírsz. Írói vénád biztosan van, különben nem tudnád ilyen tehetségesen felépíteni a regényed. Fokozatosan bontakozik ki a történet, s lassan kúszik a bonyodalom felé. Nem kis érzék kell ahhoz, hogy így fenntartsd az érdeklődést több fejezeten keresztül is.
    Remélem, sikerül megvalósítanod az álmaid, és teljesül a vágyad!
    Talán ez esetben kicsit hozzá is segíthetek... :)
    Mindenesetre bármi történik is, abba ne hagyd az írást, mert bárki bármit is mond, tehetséged van hozzá. Ha nem lenne, nem várnánk itt a blogodon ennyien minden egyes nap feszülten, hogy van e új fejezet...
    Sok sikert!

    Ölel: -A-

    VálaszTörlés
  34. Azt hiszem, egyből a lényegre térek.:)
    Az írásaid egyszerűen fantasztikusak! Hogy miért? Bár rengeteg könyv van a világon, mégis csak kis hányadukban lehet megtalálni azt, ami az olvasót magával ragadja. A te történeteidben mindez megvan. Amikor olvasok egy-egy fejezetet, akkor úgy érzem, mintha én is a történet része lennék, én is érzem azt, amit a szereplők. Mindezt azért, mert csodálatos, ahogy le tudod írni az érzelmeket, méghozzá úgy, hogy teljesen átjöjjön az olvasós számára is mindaz. Együtt örülhetünk, szomorkodhatunk, nevethetünk, izgulhatunk a karakterekkel. Számomra ez nagyon fontos, hogy igazán megfogjon egy történet. Ami nekem még sokat számít, hogy amikor olvasom az írásaid, akkor egy teljesen más világba csöppenhetek bele, így elfeledve a saját gondjaim, és csak az olvasás örömének élhetek. Ezért pedig köszönettel tartozom neked, Spirit. Ami pedig még nem mellékes, hogy rendkívül változatosan fogalmazol, imádom a függővégeket, melyek gondolkodásra ösztönöznek egy-egy fejezet végén, és nem utolsó sorban a humoros részeket.
    Remélem tudtam segíteni, hogy elérd azt, amit nagyon szeretnél, és kiadják a regényed. Én nagyon szurkolok neked.
    Pussz
    Hayley

    VálaszTörlés
  35. Szia Spirit!

    Nagyon örülök, hogy rászántad magad a kiadásra!Több okból is!
    Egyrészt nagyon várom, hogy végre nyomtatásban is olvashassalak.
    A másik, hogy szívből remélem ,megkapod a Neked kijáró elismerést! Igaz, most is sokan olvassuk az írásaidat és nagyon hálásak vagyunk érte!!!
    Sok tehetséges fiatal van hazánkban, büszkék is vagyunk rájuk, ám Te kiemelkedsz közülük! Hogy miért?
    Nos, nem vagyok kritikus, így csak néhány szó, ami eszembe jut az írásaidról:
    Izgalmas, fordulatos, jól megszerkesztett, könnyed, sokszinű, elgondolkodtató és persze megunhatatlan!!!
    Sorolhatnám a végtelenségig, de aki kiváncsi az olvassa el és rájön, hogy nem véletlen ,ha valakinek ekkora olvasótábora van!
    Köszönöm Spirit és kívánok sok sikert és kitartást!
    Üdv: Gabriella

    VálaszTörlés
  36. Huhh ebbe nehéz belekezdeni... igazábol nehéz dolog egy olvasónak íróvá válni, és leirni, hogy mi olyan jó az írásodban. De azthiszem menni fog:)

    VálaszTörlés
  37. Nos , kedves Spirit.
    Amit én szeretek benned, vagyis az írásaidban, az az, hogy mindig meg tudsz lepni, olyan is a fejedben van ami másnak eszébe sem jutna. Vagy, hogy egyszerűen úgy érzem hogy én is ott lehetek a történetben, velem is történhet jó dolog és a történeted mindig betömi a lyukat amit érzek, és remek szórakozás. Körülményesen és igényesen dolgozol. Egyszerűen nem tudom megunni. A fejik végén mindig megőrít hogy nem tudom azonnal tovább olvasni. Ez persze egy könyvnél nem fordulhat elő, és így még jobb lenne. Nagyon szeretem az írásaidat és ha kiadnák őket az remek lenne. Rohannék a boltba megvenni. Ird le majd, hogy ha nem adják ki akkor:
    1. Rengeteget veszítenek.
    2. Sok rajongód van , nem úsznák meg szárazon ha nem adják ki.
    3. Ismét sokat veszítenének, mert legalább olyan jó író lennél mint Stephanie.
    Sok sikert!! Várom a könyved, ha kiadják , szólj és rohanok megvenni. :)
    Szeretettel: Scarlat Bianka

    VálaszTörlés
  38. Szia!
    Már nagyon sok történetet olvastam, de a tiedet szeretem a legjobban. Talán azért mert te úgy írsz, hogy nem kell fél óráig a körülírást olvasnom, hanem röviden és tömören leírod, annyi amennyit szükségesnek tartasz, a történet többi része pedig párbeszéd, amit én nagyon imádok. Már megfigyeltem magamom, hogy annak az írónak a könyvét el se olvasom, akik több oldalon keresztül a leírással foglalkoznak. További, nagyon jól fogalmazok, sokszor titokzatosan, de azért némi információt mégis megosztasz velünk, hogy aggódjunk, mi lesz a következő részben. Nagyon jók a szereplőid, alig várom, hogy az új könyvedet is olvashassam, én biztos megveszem a könyvedet!!Nekem eleget bizonyították!!Szerintem a könyvesboltok polcain van a könyveidnek helye!!Sok sikert kívánok hozzá, remélem összejön!!!Megérdemelnéd!
    puszi
    Kriszta

    VálaszTörlés
  39. Van egy két helyesírási hiba benne, de a szándék a fontos, meg hát te vagy az író!:-)))én meg a rajongó!!:-)))

    VálaszTörlés
  40. Romantikus,Izgalmas,Szerelmes...egyszerűen FANTASZTIKUS!


    Nem részletezem mert már előttem elmondták amit gondolok. Nagyon tehetséges vagy, csak így tovább.
    Alig várom a következő fejezetet, remélem kiadják a könyvet.
    sok puszi R.

    VálaszTörlés
  41. Drága Spiritem:)
    Remélem a héten még lehet írni, kifejteni a véleményeinket, mert az a helyzet, hogy az elmúlt napokban, hetekben kellőképpen el vagyok havazva:D A tanárok úgy kezelnek minket, mintha bármelyik pillanatban ütne, az óra, hogy kezdődik az érettségi, pedig még csak szeptember van...
    Szóval valamikor a hét második felében kifejtem neked a véleményemet,(bár tudod:))és pótolom az elmúlt fejezetekhez tartózóakat is:) Szóval ha a lesz még rá lehetőség mindenképpen számíts rám:)
    Nem felejtettelek el:)
    Puszi, Truska

    VálaszTörlés
  42. Kedves Spirit!
    Hogy én miért olvasom az írásodat? Azért mert fordulatos, szépen megfogalmazott, eseményekben gazdag és sose tudom mire számítsak legközelebb. Imádom, az írásodat, szinte már fanatikusan keresem őket.
    Zenghetnék ódákat, de úgy gondolom ezzel bőven leírtam azt, amit felettem már oly sokan megtettek.
    Pusz, Lena

    VálaszTörlés
  43. Spirit, Spirit.. vagy Adri, ha úgy tetszik :)
    A kérdés egyszerű, a válsz már annyira nem... A történeteidet többnyire azért szeretjük (gondolom mindannyian)mivel csodálatosan, kifejezően, és irigylésre méltó bölcsességekkel eleveníted meg a szereplőid sorsát. Bella vagy Isabella, Jacob vagy Jonathan, nem számít: mindegyik a szívünkhöz nőtt. Egy könyv csodájának lényege abban rejlik, hogy ki hogyan tudja előadni, és hogyan képes pezsgő életet varázsolni a fekete tintába. Szerintem neked ez maximálisan sikerült. Nem elfogultságból mondom, de sok elismert író csak úgy sárgulna a te soraidat olvasva. Szívből remélem, hogy sikerül véghezvinni a most még felfoghatatlant és sikereket elérni a regényeddel. Én bízom benned. És tudom: ezzel nem vagyok egyedül. Ha nagyon akarod, csak kérd, és megadatik. :)

    VálaszTörlés
  44. Biztos nagyon körültekintő voltál a kiadókeresésben, de remélem, hogy ezzel segítek egy kicsit ;)
    Van a Kelly kiadó, ami számomra ígéretesnek tűnik
    link:
    http://kellykiado.hu/index.php?p=keziratfogadas
    és az alexandra, ez sem lehet rossz :)
    link:
    http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc?TabSheet=book&UserID=&SessionID=4B03182DD3F4FDB5AB02056530D75C50HRKCYYJWNBIFGBPHBVVMWIBBNZYCHGVABSVTBNYI9082014D071DAED3D4F4F585414FD8ACE31D1E77DB960B0FE8067E4A2776E1D6&CBStock=CHECKED&DocID=kiado

    VálaszTörlés
  45. Sereghajtó lettem...:-) De ideértem!:-) Szal, gondoltam csak szólok: én is szorítok neked, hogy sikerüljön ez a dolog a kiadóval! Amit eddig írtál - bár csak te tudod pontosan -, amögött nagyon sok munka lehet.
    A többiek, ahogy mondják, 'kivették a szót a számból': hogy miért szeretjük a történeteidet. Én csak annyit akarok még a fent írtakhoz hozzá tenni - ami nekem a pluszt jelenti, ami miatt én különösen szeretek 'ide járni' olvasni: minden sorodból süt az, amit a színjátszásban 'örömjátéknak' hívnak. Az, hogy te szeretsz írni! Köszi az olvasmányélményt, Spirit!:-)
    Fable

    VálaszTörlés
  46. Helló!
    Szerintem ahogy írsz:Egyszerűen csodálatos.Valamikor elragad az érzés, hogy bárcsak a helyedben lennék.De most komolyan, ki ne szeretne egy ilyen csodálatos és hatalmas képzelőerővel bírni?Remélem megjelenik majd a könyved és abban is reménykedem, hogy utána nem feledkezel meg rólunk. Már én is elkezdtem írni egy részt, de az semmiség ahhoz képest amit te írsz. Főleg mert még az elején jár.Tűkön ülve várom a következő fejezetet. Minden elismerésem a TIÉD. További jó munkát!
    Egy 13 éves ALKONYAT rajongó.

    VálaszTörlés
  47. Kedves Spiritem!
    A legnagyobb tisztelettel írok rólad...Én nyáron akadtam a történeteidre és azóta hogy úgy mondjam töretlen a lelkesedésem.:) Az írásaid csak még jobban megerősítettek abban hogy olvasni igen is nagyszerű dolog...elérted hogy hétről hétre izgalommal várjam a következő fejezetet. Tudom ezzel még nagyon sokan így vannak. Egy elég nagy rajongótábor alakult ki...neked köszönhetően már ez személyes találkozókig fokozódott...Igazi barátságok kovácsolódtak a munkásságodnak köszönhetően...Az a tény hogy tehetséged arra ösztönzött minket hogy személyesen vitassuk meg az olvasottakat véleményem szerint egy írónak a lehető legnagyobb elismerés! Köszönöm, hogy írsz, köszönöm, hogy írni fogsz!!:) Szeretettel: Csilla alias Luna

    VálaszTörlés
  48. Azért szeretem az írásaid, mert nagyon izgalmasan írsz, mindig fölhívod a figyelmet valamire, mindig akad valami csavar a történetben, amire figyelni kell, és sok apró dolgok elrejtesz amiből pedig kiokosodhatom, hogy mi lesz ezek után. Szeretem, ahogy fogalmazol, ahogy írsz, és azt is, amiért írsz. Nem kell többet mondanom.
    Kencefice

    VálaszTörlés
  49. Hali!
    Én is szeretem az írásaidat. Az előttem szólókhoz csatlakozok. Nem vagyok a szavak embere, de véleményem szerint, amit itt leírtak az mind igaz. Sok sikert kívánok és örülnék ha kiadnák a könyved. Tuti, hogy megveszem:D
    Bodnár Éva

    VálaszTörlés
  50. Szia drága Spritem! :)
    Ahogy olvastam a felhívást, rögtön ugrottam! :D Úgyhogy, íme egy óda, csak úgy, Ancsy-módra... :D

    Hogy miért szeretem az írásaidat? Nehéz ezt megfogalmazni, és mégis megpróbálom. Elsősorban, ami ma oly sok íróból hiányzik, az EREDETISÉG. Az ötleteid nem slamposak, elnyúzottak, a poénok sem már a sokat hallott faviccek. Mindig tudsz újat mutatni. Az érzelemábrázolásod egyszerűen lenyűgöző. Valóban borzongatóan írsz, minden egyes érzelmi pillanatot át tudok élni. És most olyat fogok mondani, ami miatt valószínűleg megköveznek a többiek. ugyanis te JOBBAN ÍRSZ, MINT STHEPENIE MEYER. Nem hülyéskedek. Meg is indoklom. Stephenie nagyon kiszámíthatóan ír, a tájleírása hagy némi kívánnivalót maga után, és a karakterek terén is hajlamos erős túlzásokba esni.(pl. én meg sem próbálom titkolni a Bella iránt érzett ellenszenvemet. 3 napos újszülött, és ellenáll az emberi vérnek? No de kérlek...) Ezzel szemben (ahogy fentebb is írtam) az érzelemábrázolásod fantasztikus. A tájleírásoddal tudsz újat mutatni, valóban bele tudom képzelni magam a dolgok menetébe. Emellett nagyon jó, hogy nem csak a főszereplővel törődsz, a többiek karaktere is aprólékosan kidolgozott, és velük is izgalmas dolgok történnek, így nem slamposodik el a történet. Emellett, amit én oly nagyon hiányoltam Meyer könyveiből, az a rengeteg információ és töprengésre okot adó mozzanat, ami miatt a Te műveidet élvezni lehet. Mára eljutottam odáig, hogy sokkal jobban élvezem a ficedet, mint az eredeti művet (ami nem nehéz, tekintve, hogy a BD után, melyben Bella szupervámpírrá vált, gyakorlatilag meguntam a sagat...). NAgyon félve kezdtem bele az írásodba, de kellemesen csalódtam, és követlek azóta is. Isabellával elérhetőbb főhőst teremtettél, mint a tökéletes Bella. Valóban örülök, hogy rád akadtam, mert ritkán ad a JóIsten ekkora tehetséget valakinek... és Te használni is tudod!
    Csak annyit mondhatok: BRAVÓ! Csak így tovább!

    Puszi: Ancsy

    P.s.: Utólag is bocsánat, akinek a lelkébe gázoltam a Stephenie Meyerről alkotott véleményem miatt. Szó sincs róla, hogy ne tisztelném mindazért, amit elért, de egy erősen középszerű írónak tartom. Ez nem baj, mert az ő adottságaihoz mérten nagyon jó könyvet írt. Így tényleg bocsánat, akinek befeketítettem a lelki világát... :D De ez csak egy vélemény. :) Csak úgy, Ancsysan... xD

    VálaszTörlés
  51. Akkor egy gyors áttekintés az erősségeidről (egy részét már leírtam korábban): folyamatos, jól átgondolt és sodró lendületű történetvezetés; érzékletes és világos karakterábrázolás; gazdag, színes szókincs; jól felépített, a legösszetettebb esetben is áttekinthető mondatszerkezetek. Tipikusan olyan stílusú író vagy, akinek a műveiről az olvasónak a "nem lehet letenni" és a "bestseller" kifejezések ugranak be... Hát csak hajrá :)

    VálaszTörlés
  52. Szia Spirit!

    Remélem még nem késtem el... Na mindegy, akkor írom is amit kell:) Sajnos nem tudom annyira jól kifejezni magam, de megpróbálom... egy kicsit... valamennyire... legalább...

    Amikor rátaláltam a ficedre, éppen akkor fejezted be a Múlt árnyai c. első részt. Azt egy nap alatt végigolvastam, egész egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Nagyon fordulatos, színes, érdekes és átélhető az írásod. Ahol sírni kellett ott sírtam, ahol nevetni kellett ott nevettem. Hihetetlen mennyire átjön, amit írsz. Nagyon kevés olyan könyv van, amit én olvasáskor nem tudok letenni. Na ez ilyen. És azóta ha tehetem minden nap feljövök és megnézem van-e új fejezet. Nos, Spirit. Ne haragudj, de ennyi telt tőlem... nem vagyok jó kritikus, de nagyon nagyon drukkolok neked, hogy kiadják a saját könyvedet és az elsők között leszek én is, aki megveszi.

    Sok puszika! Zsu

    VálaszTörlés
  53. Kedves Spirit!
    Engem nem igen ismerhetsz és eddig nem is tudtam kommentelni a blogodhoz még el nem kezdtem én is újra az enyémet. Nagyon szeretlek téged mint írót. Minden nap remegve várom a legújabb szerzeményt, nem csak azért mert a történet nagyon jól van kitalálva hanem azért mert nagyon jól van megszerkesztve. Észre sem veszem mennyi esemény folyik le olykor-olykor, annyira elragad.Egyszóval remek író vagy.

    VálaszTörlés
  54. Szia Spirit!
    Már régóta olvasom a történetedet, és egyszerűen nem tudok betelni vele. Az írásid után még így is 1-2 órán át olyan fejet vágok, mint egy megszállot, mi lesz majd, ha az egész könyvedet egyszerre olvassuk el... Szerintem nagyon jó író vagy! Nagyon jól le tudod írni azt, hogy egy-egy szereplő mikor mit goldol, érez, hogy utána mi is ráismerhessünk, hogy igen, igen, pont ezt szoktam érezni én is!
    Nóri

    VálaszTörlés
  55. Kedves Kiadó, valamint kedves Spirit!:)

    Hogy miért is fontos számomra, hogy Spirit könyve megjelenjen? Csakis azért mert meg akarom venni és el akarom olvasni, és nem a gép előtt kuksolva tenni azt, vagy valaki által egy oldalra feltett változatban megtalálni, hanem szeretném, ha megszerkesztett formában igényes könyvként vehetném a kezemebe!
    És hogy miért érné ez meg Önöknek? Talán mert Spirit fanfiction-ét olvasva rádöbbentem, hogy nagy tehetség rejlik benne, talán néha nagyobb is mint számos külföldi és hazai íróéban, érthető, könnyen átrágható mondatokat használ, ezenkívül nagyon szerethető karaktereket teremt, és még ezenkívül is nagyon izgalmas történeteket láthattam tőle, amelyek nem szűkölküdtek a fordulatokban. Nem vagyok szakértője a dolgoknak, könyveknek, de rengeteg filmet nézek és könyvet olvasok mostanában (és kritikákat), ahol mindig is fontos szempontnak tartják a karakterek jellemfejlődését a cselekmény kialakulásában és végében, és az ő művében ez is felfedezhető, a szereplők fejlődnek a történet során! Igaz, ezt a regényt még nem olvastam, de hiszem, hogy nagyon megnyerő lesz a számomra, hiszen eddig még nem csalódtam egyszer sem Spiritben! Valamint hozzáteszem, hogy rengeteg rajongója van az irományainak, rengetegen olvassák és támogatják ennek a regénynek a kiadatásában is! Remélem ez a sok "ajánlólevél" meggyőzi Önöket, hogy érdemes kiadni ezt a regényt!

    Üdvözlettel: Kittina

    VálaszTörlés
  56. Azért szeretem azt, ahogyan írsz, mert a karaktereidről az olvasó döntheti el, hogy az jó vagy rossz...Te nem mondod meg, hanem bemutatod őket fantasztikus történetek közepette:)

    Sok sikert kívánok!:)

    *Bauble*

    VálaszTörlés
  57. Szia Drága Spirit!

    Én csak gratulálni tudok, mert nagyon igényes munkát olvashattam tőled, amely számomra maradandó élményt nyújtott. Véleményem szerint nagy bátorság kell ahhoz, hogy megosszam mássokkal azokat az érzelmeket, gondolatokat és egyéni ötleteket illetve fantáziálgatásokat, amelyek bennem születnek. Minden kezdőben van egy kis félelem, hogy hogyan is fogják fogadni?, eléri e azt a hatást, amelyet én érzékeltetni akarok a befogadókkal?, és persze nem utolsó sorban az a kétség, hogy milyen kritikát is kapok vagy mennyire tetszett a hallgatóságnak. Ebben szeretnélek elsősorban megerősíteni, bár csak a saját véleményemet tudom érvül felhozni számodra. A munkáidon igen érződik, hogy egy erős háttérismerettel rendelkezel, ugyanis ahogyan fogalmazol, ahogyan használod a különböző motivumokat és elemeket mutatja azt, hogy tudatosan alkalmazod ezeket. A leírásaid tetszenek a legjobban, mert hihetetlen részletességgel és érzéssel közelíted meg a szituációkat, olyannyira hogy teljesen át tudom érezni az adott szereplőkben lezajló vágyakat, fájdalmat, kétséget, boldogságot. Szerintem nagyon fontos, hogy elsősorban a saját elképzeléseid valósítsd meg, és csak ezután foglalkozz az eltérő véleményekkel, amelyeket mérlegelhetsz és hagyhatsz időt arra, hogy érlelődjön benned. Bíztatni szeretnélek ezzel a rövid véleménnyel, és reménykedem benne, hogy segíthettem,és hamarosan folytatást olvashatok, amelyben megőrzöd a te sajátos írói stílusodat, mert ez tesz téged egyénivé, azzá aki te vagy.
    További sok sikert kívánok neked!

    Háát ez elég Klaudis lett, de remélem tudtam segíteni!
    Puszi: Klaudi

    VálaszTörlés
  58. Hogy mit gondolok én Spirit Bliss írásairól?
    Sokan sokféle szóval, és dicsérettel ihlették, én is elmondom a magam egyszerű véleményét.
    Spirit írásai a felüdülést, a kikapcsolódást jelentik a mindennapokban. Akár egy fáradt egyetemi nap után, akár egy betegágyban fekve az ember bárhol elolvassa és jobb kedve támad, szinte már függőségként várjuk írásait. Szeretem, hogy írásai mindig precízek, viccesek, szórakoztatóak de ugyanakkor nagyon mély érzelmek is vannak benne. Minden írása átgondolt és pontosan megszerkesztett és mi mindnyájan, az olvasói, tudjuk hány órát, éjjeleken nappalokon át dolgozik, hogy minden ilyen precíz legyen és mégis gyorsan kész legyen számunkra.
    Írásai szerintem azért olyan kedveltek mert a ficeiben mindennapi dolgokról ír, család, iskola, szerelem, olyan dolgokról ami mindannyiunkat érdekel és könnyen tudunk vele azonosulni. E mellett mindig beleírja személyes élményeit, és tapasztalatait így minden írása egyedi, nem sablonos. Nagyon remélem lesz majd olyan valaki, aki ezek után azonnal kiadja a műveit, mert már szeretném kézben fogni és mindig magamnál tartani a műveit.
    Remélem segítettem a döntésben.
    További sok sikert SPIRITEMvagy ADRI!
    Charlotte90

    Nagyon remélem, hogy meghallják a sok olvasód és az én véleményem is és azonnal észreveszik, milyen tehetséges vagy és kiadják a könyved. Sok puszi az új fejiért, főleg a levelezés tetszett és a szertáros kis akció…. További jó alkotást és remélem segíthettem
    Charlotte90

    VálaszTörlés
  59. Kedves Spirit!
    Nagyon szeretem az írásaidat olvasni.Amikor befejeztem az épp olvasott részt, szeretnék tovább olvasni, de még nincs rá lehetőségem. De nem baj, még sokszor elolvasom ua. a fejezetet, mert egyszerűen nem bírom megunni. Amikor rossz hangulatban vagyok, idelátogatok erre az oldalra és elkezdem olvasni a történeteidet. Utána sokkal jobb hangulatban vagyok. A te írásaidban minden féle érzelem megtalálható pl.: szomorúság, boldogság, harag... és szerintem ezért szeretem én az írásaidat olvasni, mert változatosan írsz.
    Lauryka

    VálaszTörlés
  60. Kedves Spirit!
    Nem is tudom mit írhatnék, hiszen annyi mindent szeretekaz írásodban.
    Egyszerűen minden olvasás során magával ragad az egész történet, és azonosulok a szereplőkkel, igen ígyvan, és nem csak Isabellával. Egyszerre részesülünk izgalmakban és veszélyben, de ugyanakkor ezt egy szerelmes sztori formájában nyujtod át nekünk. Egyszerűen imádom. Örökké csak ezt olvasnám. Egyszerűen nagyszerű. Ezt egy lány irta a Twilight-re : "Bella beleszeret Edwardba. Az olvasó beleszeret a könyve." Ez erre is teljes mértékben igaz ;)
    Magyarán szólva "függó" lettem :D
    Remélem segíthettem, és sok sok szerencsét.
    Sokszor puszil : Flohh

    VálaszTörlés
  61. Drága Spirit, ha nem haragszol a kiadóhoz intézném legfőképpen a soraimat.): Íme:

    Tisztelt Hölgyem /Uram!

    Én is egy vagyok Hujder Adrienn rajongói között. Nagyon szeretem a munkáját, az írásait, a stílusát.
    Bizonyára, ritka, hogy ilyen ajánlásokat kapnak egy könyv mellé. És feltehetően, mint kiadó szervnek, önöknek is megfordult a fejükben, hogy ez „csak” egy fanfiction. Csak azt írom le, amit első pillanatokban esetleg leszűrhetnek a könyv mellé kapott adatforrásból.
    Nos, azt kell, hogy mondjam, való igaz, a fanfiction alapötlete, már egy másik író által megalkotott világon alapszik. De úgy gondolom, egy ilyen világ szabályait – ami nem a saját fejünkből pattant ki- betartani hatalmas kihívás. Hiszen ehhez az alaphoz, hasonlítják az olvasók a készülő művet. Mégis, Hujder Adrien megalkotta a saját világát ebben az ötletben.

    Hasonlítgathatnék, hogy jobb, mint Stephenie Meyer, vagy J. K. Rowling. De ő Hujder Adrienn. Más. Egy közös van bennük: a hihetetlen magával ragadó tehetség. Hisz gondoljanak bele, és kérem, nézzék meg a számadatokat. A sok- sok ezer olvasó fél év leforgása alatt vált a rajongójává. Nem csalás nem ámítás, és ez a szám napról napra gyarapszik, így lassan tényleg el lehet mondani, hogy a Spirit Bliss névről azonnal A múlt árnyai jut eszébe az embereknek. Nem túlzok, láttam az adatokat, és így van.

    A könyv, amit Adri megírt, az első betűtől kezdve az utolsóig saját. És úgy gondolom, meg kell adni neki a lehetőséget, hogy kiadhassa, hogy mások is megismerkedjenek vele.

    Minden bizonnyal, nem mindig lehetnek ennyire biztosak egy könyv nagy példányszámú eladásában. De úgy gondolom annak ellenére, hogy nem Twilight témájú, mindenképpen sok rajongó fogja megvenni. Hiszen az írásait nem azért olvassák, mert Twilight- az elején persze mindenkit ez befolyásol- de az stílusa az ami később függővé tesz.

    Én ismerem őt, néhány hónappal ezelőtt sikerül megismerkednem a háttérben bujkáló íróval is. Nem vagyok elfogult, az írásába még akkor szerettem bele, mielőtt megismertem őt. Nagyszerű ember, nagyon jó barát, és hatalmas nagy tehetség. Az írásai egyszerre sokkolóak, humorosak, romantikusak, és félelmetesek. Gondolkodásra késztet, és néha könnyezve, próbálunk tovább olvasni, néha meg kell torpanni, hogy kellőképpen kitombolhassuk magunkat, vagy hangos hahotázás közepette törölgessük az öröm könnyeit. Mindent érzést megmozgat, akár néhány percen belül is. Szerintem ez a kulcsa annak, hogy valaki igazán jó író legyen.

    Kérem, adjanak neki lehetőséget, a kiadásra. A számok, a rajongók megvannak. Önök jobban érthetnek a szakmához, mint mi laikus olvasók. De egy könyv sikeressége a rajongókon múlik. A siker megvan, ezt Önök is láthatják. A kiadás, már csak a már csak Magukon múlik.

    Remélem, hogy valaki felismeri a tehetségét, a lehetőséget, hogy egy igazán jó író könyve kiadásra kerülhessen. Remélem, hogy hamarosan a könyvespolcomra tehetem Hujder Adrienn: Árnyékvilág című könyvét.

    Köszönettel:
    Helembai Judit

    Spirit, remélem nem lett túl keszekusza, ha valahol jobbnak látod átírni, rád bízom.:) Remélem segíthettem.:) ÉS nagyon-nagyon szurkolok neked.:) Puszi, Truska

    VálaszTörlés
  62. Kedves Spirit!
    Az előttem írók olyan okosakat mondtak, ezért nem is tudom, hol kezdjem?!
    Miért szeretem amit írsz? visszakérdeznék... Miért, lehet nem szeretni???

    Először, amikor az oldaladra tévedtem azt gondoltam, ugyan már megint egy fanfic... Aztán mégis beleolvastam. És magával ragadott. Nem tudtam nem elolvasni az addigi összes kész /azt hiszem addig kb. 10-12/ fejezetet egyszerre... És amikor végeztem kérdeztem magamban, na, mikor jön a következő? (és még finoman fogalmaztam) Mindennap felnéztem, /és teszem máig/ hogy mégis, hol az új fejezet?

    Szóval Spirit, elolvastam a részletet, amit feltettél a regényedből az oldalra, és szerintem irtó jó lesz!!! Én biztos elolvasom majd...

    Egy lelkes olvasód: Luna

    VálaszTörlés
  63. Kedves Spirit!

    Véletlenül akadtam az oldaladra. Először nagyot néztem, mikor megláttam, hogy miről is szól. Persze, rögtön felcsigáztad az érdeklődésem. :)
    Belevetettem hát magam az olvasásba. Volt amikor éjfélekig fent voltam, csak azért, hogy megtudjam, mi következik majd. Az írásod nagyon elbűvölt. Választékosan írsz, ami nagyon tetszik. :)
    Mohón faltam magamba az új fejezeteket. :D
    Téged szívesen látnálak íróként. :D Szerintem ezzel, mindenki így van. Mármint aki olvassa a történeted. Ami nem kis létszám. :D
    Magával ragadó az egész. Volt, amikor a szomorú részeknél majdnem elsírtam magam. A vidámabbnál pedig majd kicsattantam az örömtől és a kíváncsiságtól. Erre nagyon kevesen képesek. :)

    Még vagy ezer okot tudnék mondani, hogy miért imádom az írásod. De nem húzom tovább az időt. :D

    Lelkes olvasó: Betty.

    VálaszTörlés
  64. Kedves Spirit Bliss!
    Hmm… hogy miért szeretem azt, amit írsz? Igazából magam sem tudom. Azaz hogy tudom. Én mindig beleképzelem magam a főhősnő szerepébe és úgy élem bele magam a történetbe. Amit te írsz az azért jó, mert könnyedén beletudom magam élni. Azt hiszem nem minden írónak sikerül ez, de te valahogy ezt olyan könnyedén írod…. És a karaktereknek mind olyan személyiséget. Az is egy szempont hogy a történeteid élethűek… Kreatív vagy és jól fogalmazol. Amikor pl: a ficed olvasom, sosem unatkozom. Ja és igen, ami szerintem a legfontosabb: az érzések. Azt hiszem ezt mindig jól meg tudtad fogalmazni.
    Nos, remélem segíthettem. Sok sikert a könyved írásához!
    Csókpuszi: Emma115

    VálaszTörlés