.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2013. február 6., szerda

Vakon hinni fülszövege

Sokan tudják, sokan nem, hogy csak úgy, a saját szórakoztatásomra elkezdtem írni egy erotikus-romantikus történetet. Nem akarom feltétlenül könyv alakban látni, ezért úgy döntöttem, hogy míg a megjelenő könyveimre várunk, addig ezt megosztom veletek a blogomon hétről hétre. A történet 18 éven aluliaknak nem ajánlott!!!


A történet fülszövege:

Az ember élete egyetlen másodperc alatt a feje tetejére állhat, Violet Niels rá a legjobb példa. Kirúgják a munkahelyéről, képtelen tovább fizetni súlyos beteg édesanyja ellátását, főbérlője zaklatja a lakbér miatt, és már ételre is alig futja a tartalékaiból. Az idegösszeomlás szélén egyensúlyozva fogalma sincsen arról, mihez is kezdhetne.

Az ember élete egyetlen másodperc alatt a feje tetejére állhat, Violet Niels rá a legjobb példa. Egyik reggel levelet kap, melyben munkát ajánlanak számára. Az önmagát D.-ként azonosító ismeretlen hajlandó fizetni a lány egyetemi tanulmányait, az édesanyja ellátását, a lakbért és minden mást is, cserébe csak egyetlen dolgot kér: Violetet. Szexrabszolgának.

A lánynak egy új, ijesztően vonzó világ küszöbét kéne átlépnie, ám a döntés meghozatalát csak nehezíti a legfontosabb szabály: Violet a találkozók alatt nem láthatja Ura arcát. Ennek pedig csak egyetlen oka lehet, hogy már korábbról ismeri a titokzatos férfit. Vajon melyik ismerőse bújhatott álarc mögé kihasználva reménytelen helyzetét? Az izgalmas és fordulatos történet során az olvasó maga is együtt nyomozhat Violettel, hogy lerántsa a leplet D. személyazonosságáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése