.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. augusztus 13., szombat

Kreatív írás, korrektori munka stb.

Mivel befejeztem tegnap a Kígyók sziszegésének a javítását a korrektorommal és elküldtem a kiadónak, ezért megint van némi szabadidőm a kreatív írás oktatásra és egyéb munkákra. Ha valaki szeretne kreatív írást tanulni, esetleg regényt ír és mielőtt elküldené egy kiadónak, szüksége van egy korrektorra, az szóljon. Akkor is, ha neki nincs, de ismer valakit, akinek van. :D Sokkal olcsóbban dolgozom, mint mások, és a képzettségem is megvan az ilyesmihez, mivel végzős, magyar szakos vagyok az egyetemen (csak a diplomázás van hátra, minden magyaros órát megcsináltam :) ). A részleteket megtalálhatja mindenki itt: http://munkatvallalok.blogspot.com/

Ezen kívül, ha esetleg jár erre valaki, aki Pécs területén tud olyan 4 órás munkát, amelyhez nem kell végzettség és tapasztalat vagy magyar szakos egyetemistaként lehet végezni, akkor az szintén szóljon. Majdnem bármit elvállalok, ami tisztességes munka, és fix fizetést adnak érte. :)

Plusz, ha Pécs területén ismertek valakit, akinek gyerkőce van és babysittert keres, akkor is szóljatok. :D

Igen, kicsit kétségbeesett vagyok, nézzétek el nekem. :D Svájci frank alapú hitelünk van és a lakás a fedezet, szóval, tényleg jól jönne bármi. :) Köszönöm szépen! :)

Ahol el lehet érni: spiritbliss24@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése