.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. augusztus 8., hétfő

Hírek + olvasói ajánlók

Múlt héten kaptam vissza Noémitől, a szerkesztőmtől a Kígyók sziszegése kijavított kéziratát. Elkezdtem átnézni a javításokat, de mivel több, mint 800 oldal wordben a könyv, ezért kell hozzá még 1-2 nap. Úgyhogy a blogra új fejezetet a hét közepe, vége felé tudok csak írni. Köszönöm a megértéseteket! :)

Ezen kívül nagyon várom még az olvasói ajánlókat a Kígyók sziszegéséhez. :) Most már minél előbb küldje el, aki szeretne benne lenni a könyvben, mert ha végeztünk a javításokkal, utána már tördelésbe megy a könyv. :) A Kígyók sziszegéséből találhattok részleteket a lentebbi linken, valamint azt is megtudhatjátok ott, hogy hová küldhetitek az ajánlókat és milyen formában. :) Köszönöm őket előre is! :) És köszönöm azoknak is, akik már küldtek! :)

Részlet a Kígyók sziszegéséből és részletek az olvasói ajánlók megírásának módjáról: http://twilightfic.blogspot.com/2011/07/olvasoi-ajanlok.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése