.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2013. március 13., szerda

Vakon hinni - 6. fejezet


Az Úr teljes irányítást élvez szolgája teste, lelke és szelleme felett heti hét napon át huszonnégy órában, míg a szerződést valamelyik fél fel nem mondja.

(…)

A szolga köteles teljesíteni Ura parancsait. Élete legfontosabb feladata, hogy Urát boldoggá tegye mindenféle módon, ahogyan csak lehetséges, heti hét napon át huszonnégy órában, míg a szerződést valamelyik fél fel nem mondja.

(…)

Amennyiben a szolga hibát követ el, rosszul viselkedik vagy ellenkezik, az Úr az általa legmegfelelőbbnek vélt büntetés szabhatja ki rá. A büntetés eszközei lehetnek: bilincsek, vessző, ostor, viasz, csipeszek…

Violet képtelen volt továbbolvasni, úgy lökte az ülésre a laptopot, mintha az égetné a combjait. Eszébe jutott egy régi film, amiben oszlophoz kötöztek egy fekete rabszolgát, és véresre verték egy ostor segítségével. Úgy érezte, mintha máris rávágtak volna egyet a hátára, menekülni akart, el innen minél messzebbre.

- Álljunk meg! Most! – Épphogy csak lehúzódtak, máris nyúlt az ajtóhoz, ám a záró pöcök hirtelen kattant egyet.

- Várj! – Violet mozdulatlanságba fagyott, pedig arra készült, hogy rángatni kezdi az ajtót, és addig visít, míg ki nem engedik. A rádöbbenés, hogy az első parancsszót teljesítette, megalázó és bosszantó volt. Bármennyire is reszketett, felszegte a fejét és kihúzta magát. Egyszer egy pszichológiai tanulmányban azt olvasta, hogy aki áldozatként viselkedik, azt úgy is kezelik, hát, ő nem lesz áldozat!

- Azt ígérte, bármikor elmehetek! – emlékeztette az ismeretlent. Minden maradék határozottságát belesűrítette ebbe az egy mondatba, és elégedett volt magával, amiért a hangja nem csuklott el. Érezte, hogy apró verejtékcseppek lepik el a homlokát, de ha felemelte volna a kezét, hogy letörölje őket, biztosan lelepleződik a kézremegése. A tüdejében tartott levegővel várt, a hangszóróból viszont csak halk elektromos zümmögés hallatszott.

Ösztönösen megugrott, ahogy a pöcök újra pattant egyet és az ajtó kinyílt. Annyira meglepte a dolog, hogy bár gondolatban már rég kiugrott a kocsiból és hazafelé menekült, a valóságban egyszerűen nem mozdultak a lábai. Csak akkor jött rá, hogy a tenyerét a mellkasára szorítja, mikor tudatosult benne, milyen gyorsan dübörög a szíve alatta.

- Bármikor elmehetsz, de arra kérlek, ne tedd! Hallgass meg! – A hangszóró egy kissé eltorzította a mély hangot, de még így is kellemesnek tűnt. Ha Violet más helyzetben hallja, valószínűleg bizalmat kelt benne, és egy kedves, szimpatikus férfit képzel mögé. Ám az ismeretlen nem egy titokzatos munkaadó, ahogyan remélte. Egy szadista, akivel biztosan nem stimmel valami, ha a nők bántalmazását élvezi.

Kipillantott az ablakon – emberek siettek el mellettük a járdán. Annyira egyszerű lett volna beállni közéjük, és itt hagyni ezt az egész őrületet, valami mégis tétovázásra késztette. A rémület ott munkált benne, valahányszor eszébe jutottak a tájékoztató szavai, mégis… Eddig nem bántották. És elengednék, ha úgy akarná. Az ötven dollár pedig olyan sok pénz az ő helyzetében...

- Hagyja nyitva az ajtót, és ne menjünk tovább! – Ujjai fehéredésig szorították a táskáját, és minden idegszála feszülten figyelt. Elhatározta, hogy pénz ide vagy oda, amint tényleges veszélyben érzi magát, egyszerűen kiugrik a kocsiból, és elmenekül. Ez a biztosítókötél-gondolat segített abban, hogy koncentrálni tudjon.

- Rendben. De nem kell félned! Hidd el, nem esik semmi bajod!

- Mondja ezt az, aki ostorral akar verni. – A mondat egy kissé gunyorosra sikeredett, de csak a félelemnek köszönhetően.

- A beleegyezésed nélkül sosem tenném. Violet… - Halk sóhajtás töltötte be az utasteret, mintha a másik a megfelelő szavakat keresné. – Hogyan is magyarázhatnám ezt meg neked… Tény, hogy van néhány különleges szexuális igényem, de nem vagyok sem pszichopata, sem közveszélyes.

Az autó mellett elhaladt egy viháncoló diákokból álló csoport. Biztosan osztálykiránduláson voltak, és úgy tűnt, élvezik. Annyira irrealisztikus volt a helyzet. Odakint úgy ment tovább az élet, ahogyan mindig, ám a fekete bőrülésen ülve Violetet már az sem lepte volna meg, ha feltűnik egy öltönyös nyúl zsebórával a kezében.

Elképzelte maga előtt Daren arcát, és szinte hallotta a kérdéseit: Miért ültél be ebbe a kocsiba? És miért vagy még mindig itt? Teljesen elment az eszed? Külső szemlélőként valószínűleg ő maga is hasonló értetlenséggel állna a döntései előtt, de résztvevőként összekuszálódtak a gondolatai.

- Fogalmam sincs, mit kéne most mondanom. Az sem tudom, miért nem indulok máris. A válaszom úgyis, határozott nem – szólalt meg végül hangosan is. Remélte, a másik belátja majd, nem ő a megfelelő nő a „különleges szexuális igények” kiélésére, odaadja a beígért pénzt, és azonnal elengedi. Végül is, aki megengedhet magának egy sofőrt, az biztosan nem ér rá feleslegesen pocsékolni a drága idejét. Önkéntelenül is elképzelte D-t, és egy gazdag üzletember képe jelent meg előtte. Akinek a munka mellett nincs ideje rendes kapcsolatokat ápolni, és fontos számára a diszkréció.

- Miért nem gondolod át legalább?

- Az nem elég indok erre, hogy bántani akar? – Ahogy Violet kimondta, a tarkóján vigyázzba álltak a pihék, és a feszültség ismét felerősödött benne. Kellemes volt a biztonságérzet hamis illúziójába burkolózni, de a tájékoztatóban ott állt feketén-fehéren a valóság.

- Nem akarlak bántani.

- Korbácsról, verésről és egyéb kínzásokról szól az a tájékoztató – mutatott Violet a laptopra.

- Ha így látod, nem olvastad el elég alaposan.

- Nem értem… - rázta meg a fejét. A vállára igazgatta a táskáját, miközben újra és újra az utca felé pislantott. Nem akart itt lenni, kínosan érezte magát, és zavarta, hogy egy ismeretlennel ilyesmikről kell társalognia. Az pedig még jobban, hogy nem is látja ezt az ismeretlent.

- Úgy érzem, túl sok ez most neked… Elmagyarázhatnék ezer dolgot, de így sosem fogod megérteni. – Violet megkönnyebbülve fújta ki a levegőt. Hát, ennyi volt, a férfi végre rájött, hogy ez a szolga szerep nem neki való. Már az járt a fejében, hogyan búcsúzhatna el, vagy egyáltalán kell-e mondania valamit, mielőtt kiszáll az autóból, mikor lerombolták az illúzióit. – Csináljuk másképp…Csak annyit kérek, olvasd el rendesen a tájékoztatót és beszélj Selenával.

- Miért? Ennek semmi értelme… - nyögött fel türelmetlenül.

- Azzal, hogy megteszed ezt, nem veszítesz semmit, igaz? – Violet homlokán apró ráncok jelentek meg.

- Nem, lényegében nem. – Ha ez kell ahhoz, hogy végre hazamehessen, akkor kivételesen legyen meg az Úr akarata.

- Csodás! – A fekete választóüvegen kis ablak nyílt és egy apró tálca csúszott be az utastérbe. A kíváncsiság ott munkált Violetben, mégis megjátszotta a teljes érdektelenséget. Nem nyúlt oda megnézni, mit is kapott, míg fel nem szólították rá. – Vedd el őket nyugodtan!

- Mik ezek? – érdeklődött, miközben lepakolta a tálcát. Lopott pillantást próbált vetni a kis lyukon át a sofőrre, de csak a vállát látta, semmi többet.

- Egy mobil, aminek a gyorshívóján bármikor el tudsz érni, ha kérdésed lenne. Vagy ha csak beszélgetni akarsz… - csukódott vissza az ablak. Violet nem mondta ki hangosan, hogy erre igencsak kicsi az esély, ezért a Hang zavartalanul folytatta a felsorolást. – A kisebb borítékban ötven dollár van, ahogyan ígértem, a nagyobban pedig a tájékoztató nyomtatott változata. Három napod van átgondolni az egészet, Selena addig mindenben a rendelkezésedre áll. Vasárnap este pedig végleges választ várok tőled!

- Rendben. – A telefon és a borítékok elpakolása nehezebb műveletnek bizonyult, mint Violet sejtette. Ügyetlenül begyömöszölt végül mindent a táskájába, aztán behúzta a cipzárt.

- Megengeded, hogy visszavigyünk a lakásodhoz? – érdeklődött a Hang barátságosan. Violet újra kipillantott az utcára, hogy felmérje a lehetőségeit. A város közepén voltak, ha most kiszáll, vagy másfél óra, mire hazaér, ha viszont marad, akkor további harminc percen át el kell viselnie ezt a fojtogató légkört. – Ígérem, hogy továbbra sem esik bajod! – érezte meg a tétovázást az ismeretlen. A sóhaj, amellyel Violet újra becsukta az ajtót, a kelletlen megadásé volt.

- Oké. – A motor ismét felberregett, ő pedig az ablak felé fordult, és teljesen kizárta a külvilágot. A fejében kavargó gondolatok mind elsőbbséget akartak szerezni maguknak, ám végül újra és újra egyetlen egynél kötött ki, amely szinte kísértette. Nem tudhatta, hová hívja a Selenától kapott levél, a lelke mélyén mégis sejtenie kellett, hogy nem egy egyszerű munkamegbeszélésre. Ennek ellenére belevágott. Még csak meg sem rágta a lehetőségeket, fel sem háborodott. Nem mondott azonnal nemet, elkeseredésében csak ráhagyta élete irányítását a sorsra és egy vadidegenre, lesz, ahogy lesz. Akár egy szolga.

Dühösen felszisszent, aztán azonnal az ajkára harapott – nem akarta, hogy D. vagy a sofőr rájöjjön, mennyire összezavarodott. A kocsi utastere hirtelen olyan szűknek és levegőtlennek tűnt. Topogni kezdett a lábával, de ez nem volt elég, hogy lenyugtassa magát. Minél inkább belemászott a cselekedetei okába, annál nagyobbá vált a haragja.

Az autó végül leparkolt a ház előtt, ő pedig tétovázás nélkül nyúlt az ajtónyitóhoz. Már fél lábbal a járdán állt, amikor a Hang ismét jelentkezett.

- Violet! – Nem mozdult, de nem is ült vissza rendesen, hogy megtartson egy keveset az önbecsüléséből. – Ha elég bátor leszel igent mondani, esküszöm, hogy boldog leszel mellettem! – A mondat utáni csend szinte bántó volt, Violet nem bírta néhány pillanatnál tovább – válasz nélkül, hátra sem nézve rohant a bejárathoz. A tájékoztató verésről, kínzásról szólt, az idegen szavai mégis pont az ellenkezőjét ígérték. A lépcsőt választotta, bár fogalma sem volt, hogy a lift épp működőképes-e. A mozgás segített, hogy egy időre – legalább néhány percre – kikapcsolja a gondolatait. Mire előkereste a kulcsait, az előző órák tényleg csak egy furcsa álomnak hatottak.

- Hazaértél – állapította meg Selena a tűzhely mellől egy csapásra bebizonyítva, hogy mégis valóságról van szó. Röpke szemvillanással mérte csak végig Violetet, aztán a serpenyő fölött megbiccentette a kezében lévő üveget. Az olívaolaj aranyló folyamként bukkant elő az üvegből. Violet némán meredt rá, végül összeállt a fejében, hogy mit talál furcsának ebben az összképben.

- Te főzöl! – fedezte fel a konyhapulton várakozó húst. Selena megvonta a vállát, miközben visszazárta az üveget.

- Édesanyád alszik, ezért úgy gondoltam, összeütök valamit. Tudom, nem tartozik a munkaköri leírásomba, de szeretek főzni. Mézes-mustáros csirkemell lesz, szereted? – emelte fel Selena a tálkát, amelyben kikeverte a pácot. Violet két lépéssel a hűtőnél termett, és feltépte az ajtaját.

- Ez még néhány órája totál üres volt! – meredt a teli polcokra. Alulra kerültek a zöldségek és gyümölcsök, középre a különböző tejtermékek, felülre pedig szalámik és egyéb finomságok. Az ajtóban friss narancslé várakozott, a tojástartó tele volt pakolva, és észrevett egy üveg mogyorókrémet is abból a márkából, amit mindig is imádott. Gyomra megkordult a csábító látvány és az illatok érzékcirógatásától, de dühe háttérbe szorította az éhséget. A telepakolt polcok beigazolták a gyanúját – teljes testében remegni kezdett, ahogy belegondolt, mi történhetett volna.

Feldúltan fordult meg, és dühösen meredt Selenára, de a nő hirtelen jött kacagása kizökkentette.

- Ne félj, nem hagytam egyedül édesanyádat! - fektette finom vonalú kezét a lány vállára.

- Azt akarod ezzel mondani, hogy az ételek maguktól felrepültek ide? – Violet hangja még mindig kétkedő volt, de egyre bizonytalanabb – Selena egyáltalán nem úgy nézett ki, mint akit éppen hanyagságon kaptak.

- Lényegében… igen – terelte arrébb egy gyengéd mozdulattal Violetet, aztán kivette a hűtőből a narancslevet, és magyarázás közben megtöltött vele egy poharat. – Szóltam telefonon az Úrnak, hogy fel kéne tölteni a készleteket, ő intézkedett, és egy futár felrepítette a teli szatyrokat a lépcsőkön át egészen a lakásajtóig – nyújtotta át az innivalót.

- Ez nem a valóság. – Violet úgy hajtotta fel a narancslevet, ahogy az erős alkoholt szokás, aztán kimerülve lehuppant a konyhaasztal mellé, és a karjára borult. Túl sok volt neki ez az egész. A szerződés, a beteges ajánlat, az ismeretlen, aki nem mellesleg ápolónőt és teli hűtőt biztosít számára úgy, hogy nem számíthat viszonzásra… Ki lehet, és miért pont őt választotta ki?

- Kiborultál, igaz? – Gyengéd érintést érzett a fején, de nem nézett fel. – Nekem könnyebb volt, mert már átéltem a poklot, ezért úgy gondoltam, annál rosszabb már úgysem jöhet. Ha ilyen ártatlanul léptem volna át az Úr küszöbét, valószínűleg én is megijedek. Na, tudod, mit? Gyere, segíts nekem főzni, addig mesélek neked az Úrról és erről az életről! – kocogtatta meg Selena a vállát.

- Azt hittem, nem beszélhetsz róla – motyogta Violet a karjába.

- Nem mondhatok el mindent, de most, hogy az Úr már beavatott téged, sok mindent megoszthatok veled. Gyerünk, egy csomó dolgunk van, munkára!

12 megjegyzés:

  1. Szia!

    Először is lelke felett???? Ez nagyon megütötte a szemem, valaki lelke felett senki másnak nincs és nem is lehet hatalma úgy hiszem!

    Aztán, lehet nem egyre gondolunk, de nem értem teljesen a büntetéseket... A bilincs és a csipeszek nem büntető, hanem fokozó játékszerek, míg a másik három tény, hogy az.

    Amúgy arra már rájöttem, hogy miért durvább a te történeted, mint bármely más ilyesmi kategóriájú, amit eddig olvastam. Hiszen ott az alávetett mindig látja az Úrát, meg vonzalom is van már köztük, mire a szerződésig eljutnak (ilyen vagy olyan mértékben, de van), míg nálad egyik sincs jelen, legalábbis Violet részéről. Szóval ezek alapján már elfogadom a "szexrabszolgaságot", ez inkább annak minősül talán, mint a Fifty-féle könyvekben írt BDSM kapcsolat.
    Ahm, még mielőtt félreérted, durvább, de nem rosszabb, csak Más, ilyet még nem olvastam. :)

    Ami D.-t illeti, az előző fejezet óta van bennem egy érzés (nevét nem ismerem), ami kissé megingatott a Dokival szemben. Mármint, hogy ő a titokzatos D. Ahogy a kocsiban viselkedett nem is tudom... Másként képzelném el őt, a viselkedését, a beszédét és reakcióit, viszont az is igaz, hogy ebben a történetben eddig nem sok olyan szereplője volt, akit olyannak képzeltem el elsőre, mint amilyennek te. (Pedig még azt is pontosan kitaláltam előre, hogy a Doki 35 körüli. Viszont látod, a tanárt már nem olyannak, egyáltalán nem vonzó férfinak...) Ellenben azért még mindig kitartok a Doki mellett, főleg, hogy szeretném, ha ő lenne. ^^

    "– Nekem könnyebb volt, mert már átéltem a poklot, ezért úgy gondoltam, annál rosszabb már úgysem jöhet. Ha ilyen ártatlanul léptem volna át az Úr küszöbét, valószínűleg én is megijedek."
    Megmosolyogtatott, hogy ez a rész kicsit olyan volt, mint visszahallani a szavaimat. De ez persze csak azt bizonyítja, hogy azért jól látom és gondolom a dolgokat - legalábbis egyeseket mindenképp. :)

    Viszont utálni fogsz azért, amit mondani fogok. :S
    És igen, olvastam, amit írtál, hogy lesznek hosszabb meg rövidebb fejezetek, de ez a fejezet nem csak mennyiségben volt kevesebb, hanem tartalmilag is.
    Nem tudom igazán szavakkal megmagyarázni az érzésem, de olyan... gyors volt az egész. Mintha gyorsan le akartad volna darálni ezt a fejezetet, alig volt benne valamicske új infó. Ha legalább a szerződést megismerhettük volna, vagy legalább Selena mondott volna valamit, ha csak belekezd a mesélésbe... Nem tudom, sajnálom, nem tudok mást mondani rá, csak, hogy úgy éreztem, túl gyors volt és semmi újat nem tudtam meg, amit eddig ne sejtettem volna, azt is beleértve, hogy Violet majd nem fogadja azonnal el és ki lesz akadva.

    Azért várom a folytatást, és ne utálj nagyon. ^^
    Pusz, Kriszti

    VálaszTörlés
  2. Kedves Adri!

    Elérted azt, hogy ne csak a Szulejmán sorozat miatt várjam a szerdát! :)
    Valahogy nagyon gyorsan vége lett a fejezetnek... Pedig olvastam volna még.De, remélem a következő hosszabb lesz!Egyébként tetszett, és nagyon érdekel mit hozol ki belőle. Mennyi fejezetet tervezel?

    Üdv,
    Maja

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyon tetszik a történeted! Teljesen magával ragadott. Izgalmas rejtélyekkel teli út vár Violetre.
    Várom a folytatást!
    Sz.

    VálaszTörlés
  4. Drága Adri!
    Nekem nagyon tetszik a történeted. Valóban ez a rész rövidebb volt a többihez képest, de gondolom csak húzod az olvasóid kéjvágyát ezzel.Én olvastam az 50 mindhárom részét és úgy voltam, hogy egy történet bőven elég az adott témáról, de a kíváncsiság nagyon hajtott. :) Be kell vallani, hogy nem csalódtam, várom a folytatást és a végkifejletet. Van egy sejtésem, az előzőekben írt sálas pasiról. Tuti van valami szerepe a játékban. Valószínű, hogy mindenki örülne ha hetente kerülnének fel az új részek. Várom a következőt.
    :))
    Szallem

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon meglepődtem mikor felnéztem az oldaladra, azért hogy megnézzem, van-e esetleg valami kis infó az Egy bohóc könnyeivel kapcsolatban. Rögtön elkezdtem olvasni az újdonságot, aminek már a fülszövege megfogott, meg egyáltalán a címe.
    Mindig meglepsz egy-egy ötleteddel, hihetetlen vagy. Már nem tudom mi a kedvencem a tőled olvasottakból. Egy biztos,ezt is nagyon szeretem már most.
    Nekem nagyon szimpatikus Violet karaktere. Annyi, hogy egy kis külső leírást szívesen olvasnék róla, mert elképzeltem milyen lehet,de nem tudom, jól saccolok- e. Szerintem nagyon szép a szeretete és ragaszkodása az anyukája iránt és szerintem a gondolkodása is a dolgokról és emberekről teljesen normális az ő korában és az ő helyzetében.
    A történet férfi karakterei… ajaj, velük nagy gondban vagyok. Egyiket helyesebbnek gondolom már most mint a másikat. Nekem eddig személy szerint a Dr. a kedvencem. Huhh már ez a kis jelenléte is nagyon felkavart. Szerintem ideális D. lenne. Viszont a mogyorókrémes dolog bezavart,mert azt a doki,honnan tudhatná,hogy az a nagy kedvence. Jaj remélem csak ráhibázott,mert én a dokit akarom D.nek. :D
    Na jó,az egyetemi tanárára se panaszkodnék… :D Vajon az a dolgozat mit rejthetett ami miatt aggódott Vioért. lehet sok valósat Vioról és akkor emiatt már lehet ő is D.
    Meg jó,Daren se épp ellenszenves. :D Szóval gázba vagyok. De a sorrendem az így van jelenleg.
    A kis sálas figura érdekes,hogy mindig ott van ahol ő és nem látni belőle eddig semmit sem,de valami oka csak van a jelenlétének. Lehet kémkedik valakinek :D
    Érdekes emberkének ígérkezik ez a D.,de szerintem cseppet sem ártalmas,sőt nekem olyan biztonságérzetet sugároz inkább.Abból,ahogy hirtelen mindent megkap,pénzt ,ápolónőt, meg „munkát” amiket a dokinak mondott el a doki kell legyen D.
    Daren szerintem meleg,csak még senki sem tudja róla. Azért gondolom, mert azon elmélkedett Vio hogy nem érdeklik a csajok.De lehet csak azért akarom ezt hogy ne ő legyen D.,hanem ő csak egy igazi barát maradjon.:D
    Huhh sok sok kérdés,nagyon várom a folytatást!Orsi
    Jaj és nagyon köszönöm,hogy újra bloggolsz, felvidítottad a napomat és minden frissel újra felfogod.:) Köszönöm!


    VálaszTörlés
  6. szia!mikorra várható folytatás?Nagyon nagyon várom!!!orsi

    VálaszTörlés
  7. Szia, Adri! :)

    Először is, most is tetszett amit írtál.

    Jó volt beleolvasni a szerződésbe, miket is foglal magába ez az Úr-rabszolga kapcsolat.
    Violetnek tényleg szüksége van, hogy alaposan átnyálazza a szerződést, mert így semmit sem ért, és Selena szerencsére mellette van, ha kérdése lenne. Nekem nagyon szimpatikus a karaktere, remélem továbbra is itt lesz, nem tűnik el.

    Viszont engem is megingattál D. kilétével kapcsolatban. A kedvenc márkájú mogyorókrém...
    Annyira szeretném, hogy a szexi doki legyen D., de így... Ajjj...Megizzasztasz ezzel kapcsolatban. :D
    Darent továbbra sem akarom, hogy D. legyen, egyébként meg teljesen szimpatikus mint Violet barátja. Ha már a doki nem lehet, akkor még a tanár úr, de Daren nem. :D

    Egy kicsit több izgalomra vártam, mármint nem történt semmi olyan, amit vártam. Nem is tudom, pontosan mit, csak most kicsit lazább fejezet volt. Ettől függetlenül imádtam, csak még úgy olvastam volna. Sajnálom, telhetetlen vagyok :D

    Remélem minél hamarabb hozod a következő fejezetet, mert már rég volt friss. :D
    Szóval sieeeeess! :D

    Sok sok puszi,

    Lin.

    VálaszTörlés
  8. Bocsi, hogy belerondítok az eszmefuttatásba, de arra az egyszerű magyarázatra senki sem gondol, hogy a mogyorókrémes üvegből láthatott Serena egy üres(majdnem üres) példányt a hűtőben/asztalon/szekrényben/kukában és az alapján adta le a rendelést? Adrinak sokkal csavarosabb a gondolkodása annál, hogy ilyen piti dolgon elcsússzon az Úr személyének titka. Az ő kilétének a titka az egyik fő mozgatórugója a sztorinak. Szerintem, csak a történet 2/3-ánál, vagy a végénél tudjuk meg, hogy ki az Úr.(Valszeg attól függ, hogy mikor tudjuk meg, hogy lesz-e igazi "lovestory" a végére.)

    VálaszTörlés
  9. Minden nap feljövök az oldaladra hátha van új rész. Képzeld a történeteddel álmodtam! Azt hiszem ez is mutatja mennyire várom a frisset. :)
    E

    VálaszTörlés
  10. Tud valaki valamit Adriról?Nagyon hiányzik a folytatás.Bár ha a könyvet írja,mondjuk az Egy bohócot,akkor nagyon nagyon megéri várni.Bár ez a történet is nagyon nagyon felcsigázott.Várlak vissza Adri!!:) Orsi

    VálaszTörlés
  11. Szia! Több mint két hónapja várom az új fejezetet. Engem nem nagyon zavar, hogy várni kell rá, de én is szinte minden nap feljövök, és mindíg szomorúan konstatálom, hogy semmi információ se rólad, se a történetedről...

    VálaszTörlés
  12. Szia mikor lesz friss fejezet? Mindig nézem de sajna nincs pedig masok is nagyon varjak. Remelem minel előbb lesz ������

    VálaszTörlés