.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. szeptember 7., szerda

Hírek

Sajnos, csak hétvégén tudok elvileg frisselni, mivel megkezdődött az egyetem, és úgy alakult, hogy megint bejárós óráim vannak. :-/ Valószínűleg emiatt át fogok térni a hétvégi írásra. De már csak pár nap és jön az új fejezet. :)


Addig is... Kukkantsatok be az új hivatalos honlapomra, ha még nem tettétek meg: http://spiritbliss.hu


Valamint sajnos a facebook hibájából be kellett zárnom a régi Árnyékvilágos olvasói kluboldalt, és új kluboldal jött létre. Aki még nem csatlakozott az új oldalhoz, az tegye meg. :) Játékok, nyeremények, friss infók várnak rátok ott. Leginkább a facebookot használom azonnali információközlésre, úgyhogy ha azonnal mindent tudni szeretnétek az írásaimról és rólam, akkor érdemes csatlakozni. :) Ez a linkje az oldalnak: https://www.facebook.com/pages/Spirit-Bliss/100323633385557


Jelenleg a fenti oldalon egy olyan játék zajlik, amin egy gyönyörű álomfogót lehet nyerni. :)

1 megjegyzés:

  1. szia!!!
    mindig nagyon várom a következő frisseket, s olyan jó amikor ott vár az oldalon a következő. varázslatos realitásból lesz friss majd? vagy ezt nem folytatod?

    VálaszTörlés